Het beste voedsel voor huisdieren is Royal Canin

Toen een dierenarts 50 jaar geleden veel honden in zijn praktijk kreeg met huidaandoeningen door voedselallergieën, bedacht hij een hypoallergeen hondenvoer. Het was een daverend succes, en het merk Royal Canin was geboren. Tot vandaag de dag zet Royal Canin zich in voor het welzijn van jouw huisdier.

Omdat elk dier uniek is, kijkt Royal Canin erg goed naar de verschillende types huisdieren. Inmiddels heeft het merk een indrukwekkende lijst dierenvoeding die bij elk huisdier past!

Op maat gemaakt voor ieder dier met Royal Canin

Het afstemmen van voeding op de behoefte van jouw huisdier gaat verder dan alleen kijken naar de grootte en leeftijd van je dier. Het spreekt voor zich dat een klein katje andere voeding nodig heeft dan een grote hond.

Ook hebben puppy’s natuurlijk meer energierijk voedsel nodig in vergelijking met oude dieren. Royal Canin kijkt verder. Ze houden bijvoorbeeld rekening met de levensstijl van je huisdier. Als jouw kat het liefst op de bank ligt te slapen heeft hij andere voeding nodig dan een actieve tijger.

Zelfs de levensfase – dracht, lactatie, castratie of sterilisatie – heeft invloed op de voedingsbehoefte. Als laatste kunnen rassen ook een verschillende behoefte hebben, ook al zijn ze dezelfde grootte en leeftijd. Royal Canin zorgt dat er voor jouw unieke huisdier een perfecte combinatie voeding bestaat!

Speciale voeding voor huisdieren met aandoeningen

Naast dat Royal Canin voedsel verkoopt dat perfect aansluit op de dieetwensen van jouw hond of kat ontwikkelt het ook voedsel voor dieren met een aandoening.

De dierenarts kan deze voeding aanbevelen. Een aandoening die veel voorkomt bij dieren is blaasgruis. Dit is een vervelende en pijnlijke aandoening in de urinewegen. Royal Canin Urinary biedt de goede ondersteuning. Ook is het middel zowel verkrijgbaar voor honden als voor katten.

Voor dieren met een voedselintolerantie of voedselallergie zijn er ook producten verkrijgbaar. Voedselintolerantie en of voedselallergieën zijn veel voorkomende aandoeningen.

Dit ontstaat wanneer je huisdier overgevoelig is voor bepaalde ingrediënten  of bestanddelen in de voeding. Royal Canin heeft verschillende producten om de voedselovergevoeligheid van jouw huisdier onder controle te houden.

Zelfs de brokjes van Royal Canin maken verschil

De wetenschappers van Royal Canin ontdekten dat zelfs het eetgedrag van dieren onderling verschilt. Brokken kunnen het verschil maken voor jouw huisdier! Royal Canin kijkt daarom naar de textuur, grootte en vorm van de brokjes en hoe oud je huisdier is.

Dit zorgt ervoor dat honden met gevoelige tanden niet te harde brokken eten en jonge honden de brokjes wel naar binnen krijgen. Daarnaast geven de brokjes ook een schoner en gezonder gebit.

Al met al is Royal Canin dus een uitstekend merk dat zich inzet voor de gezondheid en welzijn van jouw huisdier. Door voeding specifiek aan te passen, heeft het voor elk uniek huisdier de perfecte voeding ontworpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *