Waarom kies je een Ultimaker S3?

Ben je op zoek naar de 3D printer die voldoet aan de modernste eisen? Dan is de kans groot dat je al snel bij de Ultimaker S3 uitkomt. Dat is ook niet zo vreemd, want deze printer biedt allerlei zaken die in de huidige maatschappij van groot belang zijn. Dat doe je bijvoorbeeld omdat je met een robuuste printer werkt die heel stevig en stabiel is. Dit geeft je veel meer mogelijkheden om te maken wat je wil maken. Dit is niet het enige voordeel dat meeweegt wanneer je een keuze voor een printer moet maken.

Garantie van goede kwaliteit

De Ultimaker S3 is als geheel van goede kwaliteit. Dit is natuurlijk ook te danken aan de goede kwaliteit van de afzonderlijke onderdelen. De fabrikant geeft de garantie dat deze onderdelen altijd en overal goed te gebruiken zijn. Zo kan je ze 24 uur per dag en 7 dagen per week gebruiken. Dit is een belangrijk pluspunt. Je kan er op die manier dus ook voor productiedoeleinden een beroep op doen. Voor ondernemers is het wel heel fijn dat deze mogelijkheden tegenwoordig geboden worden. Dit geeft je flink wat meer mogelijkheden dan voorheen het geval was.

De voordelen van de software

Ook op het vlak van de software is de Ultimaker S3 weer beter dan alle voorgaande modellen. Dat komt omdat de Ultimaker Cura je alleen maar nog meer mogelijkheden biedt. Zo kan er bijvoorbeeld in wel 14 verschillende talen gewerkt worden. Dat geldt ook voor de plug-ins die van de Marketplace te halen zijn. Zo kan je gemakkelijk de software verder uitbreiden en personaliseren. Met als voordeel dat je dus ook nog gerichter kan werken. Het zijn belangrijke redenen waarom de printer dus zowel voor kleine klussen als voor grote industriële toepassingen wordt ingezet door ondernemers.

Alles in één aankoop

De Ultimaker S3 is direct compleet aan te schaffen. Dit is ook een voordeel van de klantvriendelijkheid van de fabrikant. Je kan de verschillende onderdelen en accessoires die ertoe doen direct in één pakket krijgen. Daardoor maak je het jezelf gemakkelijk om er snel mee aan de slag te gaan. Het zijn precies die redenen die de printer zo gewild maken. Het is niet meer dan een kwestie van aansluiten om direct te kunnen werken. Uiteindelijk is dit natuurlijk wel ook het enige wat telt als je met een 3D printer wil gaan werken. Weeg dit altijd mee.

Lees verder: sla printer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *