Kun je condooms anoniem bestellen?

Veel mensen hechten waarde aan de anonimiteit bij het kopen van condooms. Dat is begrijpelijk, want voor velen zijn zulke zaken privé. Het is aan jezelf om te bepalen of je dit aan anderen wilt vertellen/of anderen dit mogen weten. Gelukkig is het zeker mogelijk om anoniem online condooms te bestellen. Waar je dit doet, wat er mogelijk is en waar je op moet letten lees je in deze blog.

Online

Wil je liever niet naar een winkel om condooms te kopen? Het is goed mogelijk om online anoniem condooms te bestellen. Je hoeft dus niet naar een fysieke winkel om condooms te kopen. Wanneer je online bestelt, heb je vervolgens extra mogelijkheden tot anonimiteit. Deze mogelijkheden zie je hieronder.

Doos zonder logo’s

Allereerst verzenden websites waar het mogelijk is anoniem te bestellen een doos zonder logo’s. Op die manier kan er uit de doos niet duidelijk worden gemaakt dat er condooms zijn besteld. Dit is voor de anonimiteit wel zo fijn. Let bij het bestellen er dus goed op dat dozen standaard zonder logo’s worden verzonden of dat je hier in ieder geval zelf voor kunt kiezen.

Bankafschrift

Wanneer je iets online bestelt, krijg je in je bankafschrift in de meeste gevallen te zien wat je hebt bestelt. Wil je liever niet dat er op je bankafschrift staat dat je condooms hebt gekocht? In dat geval is het verstandig om te bestellen bij een website die het niet toont. Op je bankafschrift staat dan nergens dat je condooms hebt bestelt. Ook dit is prettig voor de anonimiteit.

Waar condooms anoniem bestellen?

Al het bovenstaande is mogelijk bij condoom.nu. Via deze website is het dus mogelijk om online & anoniem condooms te kopen. Dozen worden zonder logo’s verzonden en op bankafschriften staat niet dat er condooms zijn gekocht. Je hoeft je op deze manier geen zorgen meer te maken over anonimiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *